Werkzaamheden kruispunt Westenholterallee

Zwolle – Van vrijdagavond 28 augustus tot maandagochtend 31 augustus vinden er avond- en nachtwerkzaamheden plaats op de kruising Westenholterallee – Frankhuizerallee. De werkzaamheden vinden plaats tussen 19.00 en 06.00 uur.

 

omleiding_westenholte.jpg

Tekening: Gemeente Zwolle 

 

Gedurende de werkzaamheden  is de kruising afgesloten voor het verkeer van en naar de Westenholterallee en Frankhuizerallee. Het verkeer Zwolle-Kampen/Hasselt behoudt doorgang op beide rijrichtingen. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Het werk aan het kruispunt Westenholterallee – Frankhuizerallee maakt een onderdeel uit van het groot onderhoudsproject Westenholterallee. De omleidingsroute voor het verkeer op de Frankhuizerallee richting de Hasselterweg, loopt via de Belvédèrelaan en Havezathenallee. Het verkeer op de Westenholterallee richting de Hasselterweg wordt omgeleid via de Blaloweg.

Groot onderhoud Westenholterallee

De Westenholterallee, het gedeelte tussen het kruispunt Hasselterweg tot aan het verkeersplein (Spoolderplein), is toe aan een groot onderhoud. De uitvoering vindt van 28 augustus 2015 plaats en duurt naar verwachting tot eind september 2015. De activiteiten bestaan uit: het vervangen van deklagen; aanbrengen van markering;  onderhouden van de verkeersregel installaties (VRI) en rioolwerkzaamheden. Om de overlast tot een minimum te beperken voeren wij het werk gefaseerd uit, waarbij de activiteiten zoveel mogelijk per rijbaan worden uitgevoerd. Op de website www.zwolle.nl/westenholterallee is informatie te lezen over het onderhoudsproject. 

Artikel delen: