Aangepast sporten bij ReVAS ‘De Peperbus’

Zwolle – Vanaf maandag 31 augustus starten de sportactiviteiten weer bij ReVAS De Peperbus. Wil je hier ook aan meedoen, meld je dan snel aan voor een gratis proefles via info@revas-peperbus.nl.

revas.jpg 

ReVAS ‘De Peperbus’ (Regionale Vereniging voor Aangepast Sporten) met ruim 230 leden organiseert in Zwolle al ruim 45 jaar verschillende sportactiviteiten. Het aanbod was uitsluitend gericht op mensen met een lichamelijke / zintuiglijke beperking en/of chronische aandoening. Inmiddels maken ook veel valide mensen gebruik van ons aanbod. Het credo is: Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.  ‘De Peperbus’ organiseert onder andere zwemmen, rolstoelhockey, boccia, badminton, showdown, multisport en tafeltennis voor mensen met een handicap. De vereniging bestond in 2006 40 jaar en heeft in dat jaar o.a. het NK zwemmen voor mensen met een beperking georganiseerd in Zwolle! Bij geen van de door de vereniging georganiseerde activiteiten is ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) hulp aanwezig. Dit is de verantwoordelijkheid van de sporter en/of zijn begeleiding zelf.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. ik zou graag wat meer informatie willen over de tijden voor het badmintonnen ik wil namelijk een dag in de week gaan oefenen met badmintonnen en zou dan een keer willen kijken en willen weten wat het adres is waar de sportactiviteiten plaats vinden want het nieuwe adres staat niet op de website
    bij voorbaat dank
    groetjes jan elzinga


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.