Buro Ruis haalt Nielson naar Hedon

Zwolle – Buro Ruis trapt vrijdag 4 september haar jaarprogramma af met een optreden van niemand minder dan Singer-Songwriter Nielson in poppodium Hedon. Buro Ruis biedt voor dit concert voordelig tickets voor studenten aan met een korting van € 2,50 per ticket. Niet-studenten zijn uiteraard ook gewoon welkom. Nielson werd bekend dankzij hits als Sexy Als Ik Dans, Beauty & The Brains en Hoe. 

 

nielson.jpg 

 

Hij heeft genoeg hits op zijn naam om een album mee te vullen, genoeg gouden en platina platen om een stadsmuur mee vol te hangen, Een Edison, 3FM award, en dat allemaal in 2,5 jaar tijd. We hebben het natuurlijk over Nielson, het hitkanon dat de harten van menig Nederlander heeft veroverd. In 2012 gooide Nielson hoge ogen met zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. De singles die bij veel mensen een belletje zal doen rinkelen zijn; Beauty & The Brains ( zijn eerste hit), Hoe (met Miss Montreal), Mannenharten (samenwerking met Bløf) en natuurlijk de monsterhit Sexy Als ik Dans.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseert zij de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen en de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers is er jaarlijks het indoorfestival Paardpop maar wellicht heb je al kennisgemaakt met Buro Ruis tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die ze ieder jaar weer organiseert samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.

 

NIELSON

 

Locatie             : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer           : Vrijdag 4 september 
Open                : 19:30 uur 

Aanvang           : 20:15 uur 
Entree              : € 10,00 (student) – € 12,50 (deur)

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl .

Artikel delen: