SV Zwolle wederom een late gelijkmaker tegen

Zwolle – SV Zwolle heeft ook het tweede duel in het bekertoernooi afgesloten met een 2-2 gelijkspel. Door de remise tegen derdeklasser SC Lutten kan SV Zwolle zich niet meer plaatsen voor de volgende ronde.

Lutten leek in de eerste helft op voorsprong te komen, maar scheidsrechter Blokker keurde de goal af wegens buitenspel. Daarna kreeg SV Zwolle een paar goede kansen op de openingstreffer. Angelo Kisjes schoot naast en Jimmy Eikelboom vond de Luttense doelman op zijn weg. De mee opgestoomde Tom Bouwhuis legde breed op Angelo Kisjes, maar ook hij werd afgestopt door de keeper. In de slotminuut van de eerste helft kwam Lutten op voorsprong. David Koopman schoot van afstand. De bal veranderde onderweg van richting, waardoor doelman Bjorn van Tilborgh zijn hand net niet helemaal goed achter de bal kon krijgen, 0-1.

In de tweede helft sloeg SV Zwolle binnen korte tijd twee keer toe. Eerst schoot Angelo Kisjes de gelijkmaker binnen, twee minuten later zorgde Melvin Hofman na een knappe actie voor de 2-1 voorsprong. Lutten begon met een kwartier te spelen aan een slotoffensief. In de laatste minuut ging het mis voor SV Zwolle, Mark Altena scoorde de 2-2.

Het scenario van vorige week tegen CSV’28 herhaalde zich dus met een treffer in de slotminuut. Doordat CSV’28 vanavond met 0-4 won bij Ulu Spor kan SV Zwolle zich niet meer plaatsen voor de volgende ronde. CSV’28 en Lutten maken in een onderling duel uit wie zich plaatst voor de volgende ronde. SV Zwolle speelt zondag op Sportpark Marslanden tegen Ulu Spor. De aftrap is om 14.00 uur.

Artikel delen: