Speel mee met de Hendrix Tribute Band

Zwolle – Vrijdag 18 september wordt de muzikale nalatenschap van gitaarheld Jimi Hendrix met een unieke Tribute avond geëerd in poppodium Hedon. Het is die dag exact 45 jaar geleden dat de Hendrix ons op slechts 27 jarige leeftijd achterliet. De voor de gelegenheid opgerichte Hendrix Tribute band, bestaande uit leden van o.a. De Staat, DeWolff en Vandenberg, biedt nog plek aan één extra gitarist. Rock jij net zo de gitaar als Hendrix? Stuur dan uiterlijk donderdag 3 september een youtubelink van je beste Hendrix cover naar publiciteit@hedon-zwolle.nl.   

 

jimiposter.jpg 

 

 

De plotselinge dood van Jimi Hendrix sloeg in 1970 in als een bom binnen de muziekwereld. De meest excentrieke gitarist ooit is nog steeds een belangrijk inspiratiebron voor de huidige generatie muzikanten, en menig tiener loopt nog met een Hendrix-shirt over straat. Zijn psychedelische spel zorgde eind jaren zestig voor enorme verfrissing in de rock-‘n-roll. Deze Tribute to Jimi Hendrix wordt allerminst een zwaarmoedige aangelegenheid; met een nieuwe generatie geweldige Nederlandse gitaristen eren we de muzikale nalatenschap van Hendrix,van het befaamde Experience trio t/m Woodstockbezetting en van de Band of Gypsies t/m het blues repertoire. Daarnaast zal een mini-tentoonstelling met o.a. beeldmateriaal, vinyl van Minstrel Music en een speciaal portret van kunstenaar Henk Nijenhuis het geheel omlijsten.

 
Special voor deze gelegenheid wordt de Hendrix tribute band bijgestaan o.a. : Vedran Mircetic (gitarist De Staat), Pablo van der Poel ( gitarist/zanger DeWolff), Norman Kapoyas (gitarist/zanger Great Minds), Bert Heerink ( zanger o.a. Vandenberg/Kayak) en de Veldman Brothers (met gitarist Gerrit Veldman)

 

 

TRIBUTE TO JIMI HENDRIX – 45TH ANNIVERSARY

MET O.A. HEDON ALL STARS BAND, VELDMAN BROTHERS, VEDRAN MIRCETIC (DE STAAT)), PABLO VAN DER POEL (DEWOLFF), NORMAN KAPOYOS (GREAT MINDS), BERT HEERINK (KAYAK/ VANDENBERG)

Locatie                         : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer           : Vrijdag 18 september 
Open                : 19:30 uur 

Aanvang           : 20:30 uur 
Entree              : € 17,50 (vvk) – € 20,00 (deur) 

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl 

Artikel delen: