Multiculturele comedy show in Hedon

O-dog en zijn maatje Aries komen met enkele andere topcomedians naar Hedon met de prijswinnende Comedy Lounge. Donderdag 25 oktober zullen zij een stand-up comedy programma vullen van maar liefst 2,5 uur. Het wordt lachen, gieren en brullen tijdens de nummer één multiculturele comedy show van Nederland.

O-Dog is niet in één zin te omschrijven. Presentator, host, MC, ondernemer, model, radiopresentator, producer, regisseur, noem maar op of O-Dog is het. Sinds 2006 is hij de vaste host van Opgezwolle en ook tijdens ons eigen The Rhythm, The Rebel festival was hij te zien. Er is zelfs al een film over het multitalent verschenen onder de titel: “O-Dog The Story”. 25 oktober is O-Dog echter in Hedon met zijn befaamde Comedy Lounge.

In 2001 werd dit project al gestart en in de tussentijd zijn er al diverse prijzen mee binnen gehaald, waaronder de awards voor Beste Comedyshow en Beste Presentatie. Samen met zijn vaste maat Aries en de comedians Tasquale, Clarence Creebsburg en Crazy Stacey zullen zij een avondvullend programma neerzetten waarbij de lach niet van je gezicht zal verdwijnen en je ’s avonds na afloop met een tevreden, gezonde glimlach weer naar huis kan.

Comedy Lounge

Wanneer: donderdag 25 oktober

Open: 19:30

Aanvang: 20:00

Entree: 7,50

Ticketinfo: Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato Zwolle, VVV Zwolle en mits niet uitverkocht ’s avonds aan de deur. (excl. €1,00 servicekosten).

Artikel delen:

Reageer