12e studenten Highlandgames

Zwolle – 19 september vindt de jaarlijkse ZHTC Highlandgames plaats tussen 13.00 en 18:00 uur in park De Hogenkamp in Zwolle. Mannelijke en vrouwelijke studententeams strijden de hele middag om de titel wie zich het sterkste studententeam mag noemen. 
 
zhtc.jpg 
Teams van minimaal 6 en maximaal 11 personen moeten circa 15 spelen volbrengen waarbij een combinatie van teamwork, precisie, snelheid en brute kracht is vereist. Er zijn twee competities: de mannen- en de vrouwencompetitie. Gemengde teams doen mee met de mannencompetitie. Op een in Schotse stijl aangekleed veld zullen de diverse deelnemende teams de strijd aan gaan op onder andere de onderdelen caber tossing, pitchfork trowing en claymore raising. Mocht je mee willen doen als studententeam (dames of heren) wees er dan snel bij!

Opgeven kan via zhtchighlandgames@gmail.com, waar we graag in elk geval je teamnaam  willen weten, zodat we dat op onze website kunnen plaatsen. De kosten voor deelname per team bedragen 40 euro.

Voor publiek is het evenement gratis toegankelijk, iedereen is welkom! Dus reserveer 19 september vast en kom gezellig langs bij de ZHTC Highlandgames!

Voor meer informatie bekijk de site http://zhtc.nl/highlandgames/ of stuur een e-mail naar  zhtchighlandgames@gmail.com.

Artikel delen: