Bachlaan krijgt 72 nieuwe huurwoningen

Zwolle – Woningstichting SWZ heeft een aannemer geselecteerd voor de bouw van 72 huurwoningen. Nikkels bouwbedrijf uit Twello heeft samen met Mix architectuur uit Ede het winnend ontwerp ingediend voor de 1e fase aan de Bachlaan. Het project bestaat uit 48 sociale huur eengezinswoningen en een appartementengebouw met 24 appartementen.

bachlaan_1.jpg

Direct na de bouwvakantie is gestart met het vergunningklaar maken van het ontwerp. De woningen in deze fase worden in 2016 opgeleverd. SWZ stuurt erop dat eind 2017 de laatste woningen worden opgeleverd.

bachlaan_2.jpg

bachlaan_3.jpg

Verhuur
De verhuur van de sociale huurwoningen vindt plaats via de woningzoeker (www.dewoningzoeker.nl). In het voorjaar 2016 worden de woningen hierop geplaatst.

Tijdelijke inrichting
Het terrein is nu tijdelijk ingericht met grassen, bloemen en speelvoorzieningen. Dit najaar wordt er in het gebied al vast gewerkt aan de aanleg van toekomstige riolering. Het middengebied (fase 2) kan nog zeker tot volgend voorjaar gebruikt worden om in te spelen.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. ik neem aan dat deze woningen geen energierekening meer hebben? lijkt me dat onze Wethouder en Woningbouwverenigingen in Zwolle dat al netjes hebben geregeld?!


    ⚠️ Meld

  2. Ik neem aan dat de prijzen vergelijkbaar worden met de oude huurprijzen van de Bachlaan zodat oude bachlaan-bewoners ook een kans krijgen om terug te keren…?!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.