Bekroond schrijver Stephan Enter op bezoek

Zwolle – Dinsdag 15 september is de Nederlandse schrijver Stephan Enter te gast op het Gymnasium Celeanum in Zwolle. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens de bijeenkomst zal de schrijver geïnterviewd worden en zullen zijn boeken ‘Spel’ en het bekroonde ‘Grip’ besproken worden. Tijdens de lessen Nederlands hebben de leerlingen van de bovenbouw van het Celeanum deze boeken al eerder met hun docenten besproken.

stephan_enter.jpg

Het bezoek van Stephan Enters maakt onderdeel uit van ‘Celetour’, een lezingenreeks op het Gymnasium Celeanum in Zwolle waarbij meer en minder bekende Nederlanders hun werk bespreken voor een breed publiek. Deze lezingen zijn voor iedereen toegankelijk; dus ook voor belangstellenden die niet aan de school verbonden zijn.

Programma
19.00 algemene inleiding door docent John Heijmans
19.30-19.45 koffie/thee
19.45 – 22.00 interview, inclusief pauze en vragenronde

Toegang: 5 euro, inclusief koffie en thee. De bijeenkomst is gratis voor leerlingen en docenten.
Locatie: Gymnasium Celeanum, Zoom 37, 8011 CC, Zwolle. Telefoon: 038 4552 820

Korte biografie Stephan Enter
Stephan Enter studeerde aan de Rijksuniversiteit Utrecht zowel Nederlandse taal- en letterkunde als Keltische letterkunde en cultuur. Hij debuteerde in 1999 met de verhalenbundel ‘Winterhanden’. Met de roman ‘Grip’ (2011) brak Enter door bij het grote publiek. In 2012 won hij de Gouden Boekenuil.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.