Nieuwe sponsoren op wedstrijdtenue PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft maar liefst drie nieuwe sponsoren aan het wedstrijdtenue 2015/2016 toegevoegd. Op het shirt wordt een rugpositie vanaf PEC Zwolle – Excelsior ingevuld door HANOS, terwijl op de mouw het logo van Eurosafe Solutions wordt geplaatst. Ook het broekje is een sponsor rijker. X-ICT staat hier vanaf de wedstrijd sc Heerenveen – PEC Zwolle op vermeld.

Joost Broerse, commercieel directeur PEC Zwolle: ,,Uiteraard zijn we erg blij met deze drie nieuwe sponsoren op ons tenue. Het is mooi dat we zowel een landelijke partij, als twee Zwolse organisaties aan onze wedstrijdkleding toevoegen. Overigens is er ook nog een positionele wijziging te melden. De uiting van Firezone op de rug, wordt verplaatst van de onderkant naar de bovenkant. De nieuwe sponsor HANOS komt dus onder het rugnummer te staan."

HANOS
HANOS is een landelijk opererende groothandel en totaalleverancier van de horeca en bedrijvenmarkt. De filosofie van HANOS is heel eenvoudig: staan voor betaalbare kwaliteit in de breedste zin van het woord en in alle opzichten. Dit is ook wat je van HANOS kan verwachten: een klantgerichte service waarbij vakkundig advies aan de basis ligt en een breed en diep assortiment kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen. Bij HANOS vind je alles uit binnen- en buitenland onder één dak; food, non-food, dranken, office producten en veel vers.

Eurosafe Solutions
Eurosafe Solutions is marktleider in Nederland op het gebied van permanente valbeveiligingsoplossingen. Vanuit twee Nederlandse en vier buitenlandse vestigingen biedt Eurosafe Solutions nationaal en internationaal een complete invulling van de veiligheidscirkel. Van een Risico-inventarisatie & Evaluatie en advies tot montage, jaarlijkse keuring, onderhoud en trainingen. En met specialistische diensten als rope access voor werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen neemt Eurosafe Solutions ook zelf opdrachten zoals onderhoud en schilderwerk aan. Veilig werken op hoogte zonder compromis.

X-ICT
X-ICT is dé specialist voor ICT infrastructuur; netwerkbekabeling, computerruimtes en datacenters, IP oplossingen en producten, monitoring en beheer, service en support. Het bedrijf werkt samen met veel verschillende partners. Door deze samenwerkingen kan X-ICT als onafhankelijke systemintegrator de beste oplossingen bieden. X-ICT heeft het overzicht en gaat verder. Na oplevering zijn zij de partner voor monitoring en beheer van de gehele IT omgeving. Ook biedt X-ICT één aanspreekpunt, korte lijnen en een open communicatie; de basis voor een jarenlange samenwerking.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Mooi! Ondanks de algemene malaise in sponsorland, toch 3 nieuwe sponsors weten aan te trekken. Prima resultaat van Joost Broerse en zijn kompanen.


  ⚠️ Meld

 2. Mooi werk

  Nu nog plaatselijk radio station in stadion stationeren
  En pec radio starten voor en door supporters .
  Radio reclame van midden en klein bedrijf die dure boarding net even wat te duur vinden. Via de ether en kabel wedstrijd verslag doen
  En wie weet uitgroeien regionaal tot een groot succes.
  Als oud radiomedewerker weet ik dat dit echt mogelijk is.

  Succes joost.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.