300 studenten actief tijdens Legoworld in Zwolle

Van donderdag 18 tot en met dinsdag 23 oktober helpen driehonderd studenten mee op de zevende editie van LEGO WORLD in de IJsselhallen in Zwolle. De studenten zijn van negen verschillende opleidingen en zij gaan er mede voor zorgen dat het een groot spektakel wordt.

De studenten gaan zes dagen de bezoekers vermaken, assisteren bij de kaartcontrole, informatie aan de bezoekers verstrekken, kinderen schminken, films en foto’s maken, kinderen en baby´s opvangen, begeleiden bij een springkussen en Lego-artikelen van Intertoys verkopen. De opleidingen, die er aan meewerken zijn onder andere: Woonbegeleiding, Toerisme & Recreatie, Sport & Bewegen, Vrije tijd & Recreatie, Onderwijsassistent, Handel & Economie, Schoonheidsverzorging, Verzorging en Vormgeving & Entertainment.

Plezier beleven

Het thema van dit jaar is ‘Feest’, omdat Lego namelijk vijftig jaar bestaat. De bezoekers kunnen levensgrote Lego bouwwerken bekijken en zelf allerlei bouwwerken maken. Kinderen kunnen zich laten schminken, springen op een springkussen en meedoen aan Legoracers en Mammoetgraven. De spectaculaire optredens van bekende artiesten zoals DJ Bee en Gebroeders Ko tijdens de JETIX Party zorgen voor een nog groter feest. Dit jaar wordt de presentatie gedaan door Wipneus en Pim. Ook kunnen kinderen toegangskaarten winnen door middel van een speurtocht door Zwolle en ze kunnen leren hoe ze moeten jumpstylen. LEGO WORLD is alle dagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Artikel delen:

Reageer