Het weer: droog, ’s avonds kans op buien

Zwolle – Zaterdag is er vanuit het zuidwesten aanvoer van warme lucht en hierdoor is er veel ruimte voor de zon, neerslag wordt er overdag niet verwacht. In de nacht naar zondag vallen er enkele buien waarbij een klap onweer mogelijk is. De wind is zwak van kracht en komt uit zuidwestelijke richting, het wordt 22 tot 24 graden.

29-08-2015_weerfoto_nachtegaalplein.jpg 

Zondag start de dag met bewolking en hangt er nog een gebied met buien boven onze regio. Aan het einde van de ochtend zijn de buien naar het oosten weggetrokken en volgen er opklaringen maar komt ook de zon erbij. De maxima komen uit tussen 26 en 29 graden bij een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar maandag volgen er enkele regen- en onweersbuien. Maandag is de neerslagkans groot en volgen net als afgelopen nacht enkele regen- en onweersbuien in onze regio, de zon zal weinig tot niet te zien zijn. Bij een zwakke tot matige wind, kracht 2 tot 3, uit noordwestelijke richting wordt het 21 tot 23 graden.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Nachtegaalplein bestaat al bijna drie jaar niet meer. Nachtegaalplein, Achterom en Mussenhagen heten tegenwoordig Nachtegaalstraat.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.