PEC Zwolle fans aangehouden in Heerenveen

Zwolle – Zaterdagavond heeft de politie zeven Zwolle-supporters aangehouden, voorafgaand aan de voetbalwedstrijd SC Heerenveen – PEC Zwolle.

Agenten in burger zagen de Zwolse fans terwijl ze zich opmaakten voor een confrontatie met een groep Heerenveen supporters in het centrum van Heerenveen. Voordat ze die konden bereiken werden ze door een snelle reactie van de politie opgepakt. Vijf van de zeven zijn ingesloten voor een nader onderzoek. Het gaat om drie mannen uit Zwolle en een man en een vrouw uit Sneek.

Artikel delen:
Reacties 21
 1. Wat weer een domme reacties hier. Hoezo strafblad? Ze hebben toch niks gedaan?

  Deze agenten hadden zeker een glazen bol waarin ze zagen waarin ze vechtpartij aan zagen komen?

  Waar waren deze agenten toen de onlangs de door haar ex vriend vermoorde vrouw toen ze aangifte van mishandeling en bedreiging?, waarom is die ex vriend toen niet gearesteerd?

  Juist dat kan niet! Dus ook niet bij voetbalsupporters die nog niks gedaan hebben!


  ⚠️ Meld

 2. @Roel: wat een domme reactie van jou zeg!
  Ik ben blij dat deze agenten “een glazen bol” hebben. Als je als normale supporter nl naar een wedstrijd gaat, heeft de politie geen enkele reden om je op te pakken.
  Dit is exact wat er moet gebeuren in voetballand. Registreren deze “fans”, in de gaten houden en de volgende keer als er wat gebeurd wat niet door de beugel kan, levenslang een stadionverbod opleggen! Kan de rest gewoon van voetbal genieten!


  ⚠️ Meld

 3. en nu niet met een weer loslaten gewoon niet meer naar tokkie bal laten gaan, stadionverbod, en ieder weekeind melden op het bureau aub…>:(


  ⚠️ Meld

 4. @ Hooke en zonde,

  Ander voorbeeld dan zul je zien hoe dom jullie reacties is:

  Het is nu mooi en warm weer, ik zie als politieagent jullie beide verlekkerd naar en paar mooie en schaars geklede dames kijken. Als politieagent denk ik (kijkende in mijn glazen bol) die 2 zijn zo opgewonden geraakt die zouden die dames weleens kunnen verkrachten, dus arresteer ik jullie.

  Volgens sommige hier heb je dan gelijk een strafblad, kunnen ze jullie beter gelijk castreren etc.etc. Dit terwijl je (nog) niks gedaan hebt.

  Begrijpen jullie nu wel hoe dom en voorbarig jullie reacties zijn?


  ⚠️ Meld

 5. Roel; jouw reacties zijn dom, betrokken “fans” zullen echt niet voor niets gearresteerd zijn hoor. Zijn vast geen lieverdjes en bekend bij polite. Dat jij er een karikatuur van maakt moet jij weten.


  ⚠️ Meld

 6. Hoi Leonardo,

  Hoezo is zijn reactie dom? Voor de vergelijking valt wel wat te zeggen in mijn ogen. Besides that, het feit dat het mogelijk bekenden zijn en geen lieverdjes (?) betekent in principe niet dat deze of gene gelijk opgepakt dient te worden.


  ⚠️ Meld

 7. Nee Dame, die vertrouwt het wel! En die weet ook prima in te schatten dat dat onschuldig is.

  Op zich vertrouw ik agenten er ook wel in hoor. Maar als ik Roel mag geloven is dat niet verstandig!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.