Brutale winkeldiefstal door trio

Twee mannen en een vrouw stelen op zaterdag 8 augustus op een brutale manier voor ruim 150 euro boodschappen bij de Albert Heijn aan de Forelkolk in Zwolle. De buit bestaat hoofdzakelijk uit drank.

https://youtu.be/E9z29Iq0UBc 

Weet u wie dit zijn of weet waar ze verblijven? Bel uw tips gratis door via 0800 – 6070. Anoniem tippen kan via Meld Misdaad Anoniem; 0800 – 7000.

Artikel delen:
Reacties 28
 1. @Bernerad, die gasten zullen nooit gepakt worden, vrees ik….
  Maar dat er geen een medewerker te zien is gedurende tijd dat die gasten daar bezig zijn, ja raar, vind ik het…  ⚠️ Meld

 2. Omdat ze geen donkere huidskleur hebben valt er voor verdieping10 1 vooroordeel af, gelukkig voor hem/haar blijven de Oostblok mensen dan nog over, want onze Nederlanders doen dit niet natuurlijk……


  ⚠️ Meld

 3. Drank gestolen ai ai ai. Deze mensen moeten hulp krijgen en wel direct. Ze zullen vast een traumatische ervaring hebben gehad en daarom stel ik voor ze per direct een huis, uitkering en aai over het bolletje te geven. Daarnaast elke week samen thee drinken met onze gutmenschen.


  ⚠️ Meld

 4. drank is van iedereen, geen drank is illegaal en zou daarom gratis moeten zijn. Ook voor kazper en minouzka die met de komst van hun neef uit de balkan even niets thuis hadden behalve thee.

  kunnen er niet nog meer camera’s komen en een bewaker in de supermarkt? voor onze zgn veiligheid?


  ⚠️ Meld

 5. @ludeking,
  Winkeliers willen geen beveiliging want het kost geld maar let maar op binnen drie jaar staat er in elke supermarkt in Zwolle beveiliging want het gaat steeds erger worden met de diefstalen..


  ⚠️ Meld

 6. Hadden de kruidenier, de bakker, de melkboer en de slager die vroeger gewoon van achter de toonbank verkochten geen last van. Het probleem is dus het concept supermarkt.


  ⚠️ Meld

 7. br, die beveiliger is dan tegen die tijd een baan waar het bedrijf een klein beetje geld krijgt van de overheid. En is het een vrouwelijke beveiliger uit Antartica met één glazen oog en een houten been, dan is het kassa voor het bedrijf. Nederland BV en Brussel zullen er dan een hoop subsidie tegen aan gooien.

  En reken maar dat zij hard kan slaan!


  ⚠️ Meld

 8. in de jaren 70 en 80 hadden we er niet zo veel last van. Met de val van de muur en de komst van de open grenzen, is criminaliteit door een bepaalde groep mensen toegenomen. Zie opsporing verzocht.


  ⚠️ Meld

 9. Vanaf 1965 steeg de criminaliteit sterk. Dit zette zich voort tot 1995 (Amerika) en 2000 (Europa). Daarna daalde de criminaliteit over de hele westerse wereld weer enorm.


  ⚠️ Meld

 10. @Bernhard
  Denk je dat de criminaliteit afneemt??
  Of zou het ook komen dat er minder aangifte wordt gedaan waardoor er minder criminaliteit in de statistieken komt.


  ⚠️ Meld

 11. Ik heb me vanaf mijn prille jeugd ook altijd heel erg onveilig gevoeld op straat tot het jaar 2000. Vanaf dat jaar heb ik gelukkig weer het gevoel dat ik een stuk veiliger op straat kan lopen en met een gerust hart kan ga pinnen. Het is ook prettig om te weten voor onze oudere landgenoten dat ze vanaf dat jaar eindelijk weer eens een keer een avondwandeling kunnen maken zonder zich al teveel zorgen hoeven te maken over een eventuele beroving. Bernard, bedankt voor die link. Ik heb altijd gedacht dat het tegenovergestelde het geval was.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.