Hamsters tussen gebak gevonden bij AH in Zwolle

Het was weer zo laat, de hamsterweken bij AH in onder andere Zwolle. Natuurlijk goed voor de bezoekers voor de koopjes, maar anderen dachten er anders over, om met echte hamsters de winkel in winkelcentrum de Dobbe in de Aa-landen te belagen. Zo werden er drie hamsters in een gebakdoos gezet en tussen het gebak geplaatst.

Door een goed oplettende persoon van AH in de Dobbe hebben de drie hamsters niet al te lang in die doos hoeven te zitten. Personeel heeft de dierenambulance gebeld en die hebben ze nu bij de centrale in een kooi gezet waar ze op een nieuwe eigenaar wachten. Gelijk hebben ze een naam gekregen APPIE, HEIN en ZWOLLIE, dat is het vrouwtje. Helaas komt het steeds vaker voor dat een reclame spot met dieren ook voor buitenstaanders leuk is om daar zelf een geintje van te maken. De directie betreurt het voorval maar kan er niets aan doen, maar is blij dat de dierenambulance een goed onderkomen gaat zoeken voor de drie hamsters.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Wat dan weer erg jammer is, is dat dit soort nieuws vervolgens in de media verschijnt. Brengt andere mensen weer op ideeen op dit soort ongein uit te halen. Met de hoop dat dat vervolgens weer in de media komt. Want degenen die dit “geintje” hebben gemaakt genieten nu van de aandacht die dit allemaal krijgt. Mijn advies: erg dat het allemaal gebeurt maar volgende keer geen aandacht in media aan besteden. Komen alleen maar meer nare dingen van….


  Maak melding

 2. hebben die hamsters zelf de dierenambulance gebeld?

  ===========

  Door een goed oplettende persoon van AH in de Dobbe hebben de drie hamsters niet al te lang in die doos hoeven te zitten. Ze hebben de dierenambulance gebeld…  Maak melding

 3. Ja ja, maar het personeel HEEFT de dierenambulance gebeld. Als ZE HEBBEN gebeld, kan dat niet anders dan slaan op de hamsters zelf! Goed lezen!

  ==========

  Ja, je hebt gelijk.


  Maak melding

Reageer