Nieuwe vlaggenist en trommelaar PEC Zwolle

Zwolle – De transfermarkt mag dan wel gesloten zijn, toch presenteert PEC Zwolle met trots een nieuwe aanwinst! De 10-jarige Jin versterkt de club dit seizoen als nieuwe vlaggenist en trommelaar in opleiding bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Afgelopen zondag kwam er een filmpje online van deze jonge fan. Er ontstond een ware internethit, aangezien de supporter al springend en zingend PEC Zwolle naar voren dirigeerde in en tegen Heerenveen. Inmiddels hebben meer dan honderdduizend mensen het filmpje gezien. Begin deze week heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Jin, zijn ouders en PEC Zwolle. Uit dat gesprek kwam onder andere naar voren dat de supporter een tweetal grote wensen heeft. Namelijk zijn enthousiasme tijdens wedstrijden onderstrepen, door met een vlag te zwaaien. Uiteraard werkt PEC Zwolle hier aan mee en biedt het Jin de kans zijn vlagkunsten te vertonen in het IJsseldelta stadion. Ten tweede is Jin recentelijk op drumles gegaan met de ambitie in de toekomst ook trommelaar te worden bij PEC Zwolle. Daarbij zal hij, in samenwerking met de Supportersclub en de huidige vaste trommelaar van PEC Zwolle, gaan werken aan zijn drumcarrière bij thuis- en uitwedstrijden. Ook heeft de directie van PEC Zwolle en het bestuur van de Supportersclub Jin, zijn opa, ouders en zusjes uitgenodigd om bij de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag als VIP-gast aanwezig te zijn. Tekst: www.peczwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Haha, hartstikke leuk voor die knaap.
    Hopelijk heeft hij er veel plezier van. 8)
    Wel jammer dat er weer zo’n hype voor nodig is, als ze van PEC of wat voor club dan ook eens goed naar de mensen op de tribunes kijken dan valt er iedere week wel een handje vol van deze jochies uit te pikken.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.