Reuma informatiedag in Isala

Zwolle – Op zaterdag 10 oktober a.s. organiseert Isala voor het eerst een informatiedag over reuma. Naast een zorgmarkt en workshops kunnen bezoekers diverse lezingen bijwonen.

Er is volop gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen aan diverse (para)medische professionals. Aanwezig zijn: reumatologen, reumaconsulenten, reumaverpleegkundigen, een orthopedisch schoenmaker en diverse paramedici. Iedereen is van harte welkom. Meer informatie: www.isala.nl/reumadag . Reumatoloog Aarts, werkzaam bij Isala: ‘Voorlichting is een vast onderdeel van iedere behandeling. Een goed geïnformeerde patient kan meer bijdrage leveren aan zijn of haar eigen behandeling. Dit geldt zeker voor langdurige ziekten met vaak tastbare gevolgen in het dagelijks leven. Voor de informatiedag is gekozen voor een interactieve en praktische insteek. Wij hopen dat bezoekers de dag ervaren als een waardevolle aanvulling.’

Thema’s

· Reumatische rug-, voet- en handproblemen

· Reuma en veroudering

· Huidproblemen bij reuma

· Medicatie en recente ontwikkelingen

· Hoe om te gaan met reuma?

Wereld Reumadag
De Reumadag sluit aan op de Wereld Reumadag op 12 oktober. Op deze dag wordt jaarlijks wereldwijd de aandacht gevestigd op de ernst van reumatische aandoeningen en de impact die het heeft op het leven van mensen. Bijna 2 miljoen Nederlanders leven met reuma. De belangrijkste klachten zijn pijn aan gewrichten, spieren en pezen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de website www.isala.nl/reumadag. Iedereen is van harte welkom.
Wees er wel snel bij, want er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Artikel delen: