Stadsbus ramt bushalte bij station Zwolle

Zwolle – Een stadsbus van Syntus heeft woensdag op het busstation van het Stationsplein in Zwolle een bushalte behoorlijk beschadigd. De bus liep ook de nodige schade op. Er vielen geen gewonden.

schermafbeelding_2015-09-02_om_18.06.04.png 

Foto: via Twitter – Cas van der Vegt

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Mag je blij zijn dat het “maar” een leeg bushokje is.
  Er zijn momenten waar je in dit geval zeker 10 slachtoffers gehad zou hebben….


  ⚠️ Meld

 2. Als ze geen fietsers doodrijden, afsnijden of tijdens de halve marathon op de massa in rijden pakken ze wel een bushokje.
  Altijd fijn, zwolse buschauffeurs 😀


  ⚠️ Meld

 3. Ik heb ook respect voor de buschauffeurs als ik soms zie hoe ze behandeld worden door andere verkeers deelnemers.Zowel fietsers,automobilisten en voetgangers.


  ⚠️ Meld

 4. Een bus kan geen bushalte omver rijden WLZ, dat is onmogelijk, dat kan alleen maar via menselijke tussenkomst. In dit geval was dat inderdaad een buschauffeuse.


  ⚠️ Meld

 5. Roel, een stadsbus rijdt. Een chauffeuse bestuurt. De bushalte is omver gereden door de bus, welke bestuurd werd door de chauffeuse. WLZ is dus correct. 🙂


  ⚠️ Meld

 6. Gelukkig gaat de hele situatie veranderen voor het station, centrum zijde. En verdwijnen de bussen in de toekomst vanaf de zuid- zijde. Veels te krap en te druk op sommige momenten daar met al die stads en streekbussen en heel veel fietsers die met hun koptelefoon op niets horen en vaak nergens opletten. Fijn trouwens dat er geen gewonden zijn gevallen. En sterkte voor de buschauffeur , wat zal zij geschrokken zijn.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.