PEC Zwolle Street League zoekt deelnemers

Zwolle – PEC Zwolle heeft er al vier wedstrijden op zitten. Nog even en dan gaat de PEC Zwolle Street League ook weer van start. Dit is een straatvoetbalcompetitie voor jongeren van twaalf tot en met vijftien jaar. Heb je zin om mee te doen? Geef je dan snel op; de inschrijving loopt nog tot 15 september. Wie wordt de opvolger van FC Streethagen? Het zou toch jammer zijn als jouw wijk niet vertegenwoordigd is.

street_league-26.jpg

De PEC Zwolle Street League-teams spelen wedstrijden op een veld of pleintje in de eigen wijk. Deze locatie mag je zelf uitkiezen en wordt jullie eigen stadion. Bij uitwedstrijden ga je met je team op bezoek bij een team uit een andere wijk. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond (niet tijdens de schoolvakanties). Je hebt ongeveer één keer per drie weken een wedstrijd. Vanuit de organisatie krijgt elk team haar eigen tenue. Ook maakt je als team kans op leuke prijzen, zoals een clinic met trainers en spelers van PEC Zwolle.

Scoren van Likes
Bij de PEC Zwolle Street League scoor je niet alleen Likes door het winnen van wedstrijden, maar ook door jezelf sportief te gedragen tijdens het voetballen en door je in te zetten voor jullie eigen wijk. Bijvoorbeeld het opruimen van zwerfafval, een oude buurvrouw helpen in de tuin of een voetbaltoernooi organiseren voor andere mensen in de wijk. Daarnaast scoor je extra Likes door mee te doen aan de thema-avonden die in de winterperiode worden georganiseerd voor alle spelers.

Begeleider
Elk team heeft een begeleider. Deze begeleider is het aanspreekpunt voor de organisatie van de PEC Zwolle Street League. De begeleider is aanwezig bij de wedstrijden. Dit kan bijvoorbeeld een ouder zijn of een bekende uit de wijk. Het is belangrijk dat deze begeleider achttien jaar of ouder is.

Inschrijven
Ben jij geboren tussen 01-01-2000 en 01-01-2003 en wil je graag meedoen aan de PEC Zwolle Street League? Schrijf je dan snel in! Dit kan op www.peczwollestreetleauge.nl/formulieren. Je kan je zowel per team inschrijven als individueel. Voor vragen of onduidelijkheden kan je contact opnemen met Dion Reijnen, projectleider van de PEC Zwolle Street League: 06-31574297 of dion@peczwollestreetleague.nl.

Artikel delen: