Eerste editie cultuurgids Zwolse theaters

Zwolle – Zwolse theaters brengt deze week de eerste editie van de cultuurgids uit: een rijke bundeling van informatie over de voorstellingen. De gids verschijnt 5x per theaterseizoen naast de programmagids en heeft een actueel karakter. Hiermee speelt Zwolse theaters in op de tendens van het just-in-time boeken.

cultuurgids_cover.jpg

De cultuurgids, die on- en offline verschijnt, biedt het publiek verdieping en inspiratie door de voorstellingen vanuit vier perspectieven te belichten. Keimpe de Jong (programmeur bij Zwolse theaters) licht toe: "Over een voorstelling raak je niet uitgepraat. Ik niet althans. Wat de één prachtig vindt, vindt de ander tenenkrommend. De ene gast verlaat opgeruimd de zaal, de andere gaat met stof tot nadenken naar huis. Het publiek vindt iets van de voorstelling, de maker zelf heeft een mening en de pers steekt die ook niet onder stoelen of banken. Een selectie van die meningen en emoties hebben we in deze eerste cultuurgids per voorstelling gebundeld. Zodat de lezer de juiste voorstelling vindt."

cultuurgids_binnenkant.jpg

De gids bevat onafhankelijke voorstellingsinformatie, interviews, scènefoto’s en recensies en wordt in een oplage van 5.000 exemplaren verspreid in de regio Zwolle. Op www.zwolsetheaters.nl Eerste editie cultuurgids Zwolse s een online versie van de gids beschikbaar.

Artikel delen: