Guus Meeuwis met nieuw werk naar Hedon

Zwolle – Na een enerverend jubileumjaar waarin Guus Meeuwis vele dromen uit zag komen is het voor de zanger tijd om weer vooruit te kijken. Het resultaat is een nieuw album en daar hoort een nieuwe tour bij. Dinsdag 12 april doet de immens populaire zanger Zwolle aan en staat hij in poppodium Hedon. De voorverkoop voor deze show is per direct gestart.

guusmeeuwispers.jpg 

Het nieuwe album van Guus Meeuwis heet ‘MORGEN’en daarop klinkt Guus gul en trefzeker tegelijk. Hij weet, inmiddels 20 jaar onderweg, waar zijn hart ligt. Daarbij schuwt hij de verrassing niet en stapt de zanger op deze nieuwe plaat vaker dan eens uit zijn comfort zone. Dat heeft geleid tot een selectie van liedjes die wellicht persoonlijker zijn dan ooit. “Ik heb nu het lef om dicht bij mezelf te blijven. Ik maak wat ik zelf graag wil horen. Als dat lukt, vervult me dat met trots.” De liedjes van het nieuwe album MORGEN vormen de basis van Meeuwis’ gelijknamige club- & theatertour, waarmee hij 12 april Hedon aandoet. Met een meer klassieke rock ’n roll-bezetting en de beste muzikanten van Nederland in zijn band, wordt Guus’ muzikale handtekening almaar rijker en rijper. “Het palet van stijlen blijft groeien. Ik kan, voor mijn gevoel, uit steeds meer kleuren kiezen.”

 

Kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. De verwachting is dat de voorverkoop voor dit optreden hard zal gaan en dus worden liefhebbers aangeraden om zo snel mogelijk een kaartje te bemachtigen. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.    

 

GUUS MEEUWIS

‘MORGEN’

 

Locatie               :PoppodiumHedon, ZwolleWanneer  :Dinsdag 12 april

Open                 :19:30 uur

Aanvang            : 20:15 uur

Entree                : € 32,50 (excl. € 1,50 servicekosten)

 

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bijPlato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.