‘Beleef de winter’ in Zwolle

Ook in de winter kent Zwolle weer veel aansprekende en enerverende evenementen. Stichting Evenementen Support Zwolle (SESZ) heeft ze voor u gebundeld. Het resultaat is een prachtig wintermagazine, dat u aankomende week bij uw Wegener huis-aan-huiskrant kunt verwachten. Ook kunt u het gratis afhalen bij de VVV Zwolle. 

Het magazine is een bewaarexemplaar en laat zien dat er van 3 november 2007 t/m 1 maart 2008 veel te genieten valt. Van het Deltion Cabaretfestival tot Holiday on Ice. Maar ook van Carnaval tot de Ster van Zwolle. Voor jong en oud. Bekende evenementen, maar ook nieuwe initiatieven. De beschrijvingen van de evenementen brengen u vast in winterse sferen en verleiden u er hopelijk toe ze te bezoeken.

Naast de verspreiding bij uw Wegener huis-aan-huiskrant is het magazine gratis af te halen bij VVV Zwolle (Grote Kerkplein 15, ingang Sassenstraat). Ook is het magazine terug te vinden op verschillende verspreidpunten in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Bij de Peperbus? jammer bij mij zat ie er niet bij. Ben er wel benieuwd naar!

    Wat betreft die ijsbaan hoop ik idd datdat een opwarmertje voor volgend jaar is. En een beetje leuke feestverlichting, waar nu een discussie over aan de gang is in de stad, zou ook erg leuk en sfeerverhogend zijn. 😀


    Maak melding

Reageer