Politie zoekt getuigen van mishandeling meisje

Zwolle – Bij een woning aan de Pioenstraat werd op donderdagochtend om ca 11.30 uur een een 3-jarig meisje mishandeld. Het meisje was voor de woning aan het spelen. Op een gegeven moment hoorde de vader zijn dochter schreeuwen en trof hij in de woning een man die op zijn dochter zat en haar mishandelde. De vader heeft de man van zijn dochter af geduwd waarop de man er vandoor ging in de richting van de Geraniumstraat.

Vervolgens heeft de vader de politie gebeld. De politie trof de man helaas niet meer aan. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die de man aan de hand van het signalement herkennen. Signalement: Man met blanke huidskleur, ca 1.80 meter lang, normaal postuur ca. 80 kg. De man had donker haar, iets lang in de nek. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en blauwe spijkerbloes. De man had verder een baardje van een dag oud. De man komt vermoedelijk vaker in de omgeving en draagt dan ook vaak dezelfde kleding. Was u getuige of herkent u de dader aan de hand van het signalement? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Bizar! Je zult een foute vent in jouw woning jouw 3-jarige dochter zien mishandelen…Niemand iets verdachts gezien in de buurt van de Pioenstraat?

  Man met blanke huidskleur, ca 1.80 meter lang, normaal postuur ca. 80 kg. De man had donker haar, iets lang in de nek. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en blauwe spijkerbloes. De man had verder een baardje van een dag oud. De man komt vermoedelijk vaker in de omgeving en draagt dan ook vaak dezelfde kleding.  ⚠️ Meld

 2. Bizar inderdaad..
  Wel benieuwd naar de gezondheidstoestand van het meisje.

  Is er weer eens iemand aan de aandacht ontsnapt van de TBS uitlaatservice?


  ⚠️ Meld

 3. Lijkt me geen familiedrama er staat  vader heeft de man van zijn dochter af geduwd waarop de man er vandoor ging in de richting van de Geraniumstraat. wel lezen Mike70


  ⚠️ Meld

 4. Hoe kom je erbij? Een drie jarig kind? Wat kan zo’n kind gedaan hebben dat je er op los slaat?

  Ben het wel eens met De Cock: Zo iemand laat je niet vluchten. Hoewel de zorg voor je dochter dan natuurlijk voorop staat


  ⚠️ Meld

 5. Man opgepakt wegens poging tot wurgen peuter
  VANDAAG, 16:10

  ANP
  In Zwolle is gistermiddag een 45-jarige man opgepakt voor een poging tot moord op een 3-jarig meisje.

  Vorige week donderdag zag haar vader de man vanuit de woonkamer gehurkt bij zijn dochter zitten, die buiten aan het spelen was. Toen hij poolshoogte ging nemen kwam hij ze plotseling in de gang van zijn woning tegen. De man had zijn handen om de keel van het meisje.

  De man rende weg, maar op basis van getuigenverklaringen kon de politie hem later aanhouden. Wat de man bezielde is nog niet duidelijk. Hij is geen bekende van de politie.

  Donderdag beslist de rechter-commissaris of de man vast blijft zitten.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.