Open repetities Zwols Symfonie Orkest

Zwolle – Het Zwols Symfonie Orkest is een bruisend regionaal amateur symfonie orkest met leden uit Zwolle en alle omliggende gemeenten. Op dinsdag 15 en 22 september  a.s. houdt het orkest open repetities. Een ieder die geïnteresseerd is in het spelen in een symfonieorkest wordt van harte uitgenodigd.

 

Het Zwols Symfonie Orkest speelt gevarieerde klassieke muziek. Traditionele klassieke muziek wordt afgewisseld met wat lichtere muziek, een kindervoorstelling, filmmuziek en zelfs  opera. Het orkest houdt ervan samen te werken met andere kunstdisciplines zoals koren, solisten, dansgroepen en toneelverenigingen.  Iedere dinsdagavond wordt er in het gebouw de Bazuin aan de Jupiterstraat 8a te Zwolle gerepeteerd (van 19.30 uur tot 22.00 uur) onder leiding van dirigent Carl van Reenen.

De open repetities zijn bedoeld voor die mensen die een muziekinstrument spelen en eens willen ervaren hoe het is om in een symfonie orkest te spelen en of het Zwols Symfonie Orkest het orkest is wat bij hen past. Na de open repetities kan er overgegaan worden tot een proefperiode van 6 weken. Het orkest houdt geen audities. Op dit moment speelt het orkest een programma met een Beethoven symfonie en het 2e pianoconcert van Rachmaninov.

 

Belangstelling?? Meldt u voor de open repetitie aan via info@zwolssymfonieorkest.nl  dan zorgen wij voor de bladmuziek. Natuurlijk is het ook mogelijk om zomaar even binnen te lopen. Met name (alt)violisten, cellisten, bassisten, hoornisten en slagwerkers worden gezocht. Meer informatie over het orkest kunt u vinden op: www.zwolssymfonieorkest.nl

 

Zwols Symfonie Orkest

open repetities op 15en 22 september

19.30-22.00 uur, Jupiterstraat 8a te Zwolle

aanmelden via: info@zwolssymfonieorkest.nl

Artikel delen: