Maak kennis met Bubble Soccer

Zwolle – Op zondag 13 september vindt aan de Grevelingen (speelveld naast de speeltijd) een bijzondere wedstrijd en kennismaking met Bubble Soccer plaats. Dit wordt georganiseerd door Bubble Soccer Zwolle en heeft een speciaal tintje omdat er aandacht wordt gevraagd voor een mooi actie initiatief voor War Child. Kom kijken doe een kleine donatie van € 2,- en ervaar hoe leuk Bubble Voetbal kan zijn.

bubble_soccer_zwolle.jpg

Initiatiefnemer Johnny Lulofs: "Op 21 mei start ik met de kick-off van mijn actie voor War Child. Volgend jaar 1 oktober ben ik 10 jaar onderdeel van dit mooie team. Inmiddels twee jaar geleden ben ik voor War Child op reis geweest naar Zuid Soedan. De armoede die ik daar heb gezien en de ontmoetingen die ik heb gehad met kinderen en hun omgeving hebben mij nooit meer losgelaten. Ik ben vanaf die tijd op zoek geweest naar een mooi moment om wat speciaals te kunnen doen voor War Child. Dat moment is nu! Mijn doel is om tenminste €10.000 aan sponsorgeld op te halen. Mede dankzij de sportieve bijdrage van Bubble Soccer Zwolle kom ik hopelijk een stukje dichterbij mijn doel. Hoe kun jij helpen? Doe een donatie voor War Child, daarmee help je oorlogskinderen en kun je tevens mee doen aan een partij Bubble Soccer." Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. Toch zijn miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. Kinderen zonder vreugde. Kinderen die geen kind meer zijn. War Child helpt deze kinderen hun zelfvertrouwen terug te vinden. Zich te uiten, vrolijk te zijn, contact te maken met anderen. Zodat hun innerlijke oorlog kan ophouden. En ze weer kunnen spelen, dromen, lachen, groeien. Als een normaal kind. En opgroeien tot wie ze willen zijn. Sterke volwassenen. Die met elkaar, als normale mensen, een ruzie kunnen oplossen. Zonder geweld. In vrede.

Maak kennis met Bubble Soccer, Grevelingen wijk Aa-Landen vanaf 12.00 uur tot 14.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. @Jasper. Bubble football…Bubble soccer… Bubble voetbal. Iedereen noemt het weer anders. In de Scandinavische landen is deze hype begonnen (Bobblefotbal). Daarna is deze doorgezet is naar Amerika en Europa, deze noemden het Bubble Soccer of Bubble Football (football is Engels en Soccer is Amerikaans). Het maakt dus niet uit welke soort er gekozen wordt, het kan allebei.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.