Rudeboy komt met zijn nieuwe band naar Hedon

Club of High Eyebrows is de nieuwe band van Rudeboy en die kennen we natuurlijk van Urban Dance Squad, League of XO Gentlemen en Servants of the Servants. Album ‘Older Now’ is net uit en ter promotie hiervan staan de heren zaterdag 27 oktober in Hedon Zwolle. Naast nieuw materiaal zullen er ook nummers uit ‘het Rudeboy archief’ gespeeld worden. 

De band die eerder bekend stond als Servants of the Servants heeft een nieuwe doorstart gemaakt met Club of High Eyebrows. Het verassend sterke album ‘Older now’ laat horen dat Rudeboy veel meer kan dan we tot nog toe van hem gehoord hebben. Rudeboy heeft zijn ziel en zaligheid in de persoonlijke teksten gestopt. De rocksongs zijn voorzien van rauwe gitaarrifs en gonzende baspartijen. Het geheel is mooi uitgedacht en goed op elkaar afgestemd.

Net als Rudeboy hebben de overige bandleden van de Club een rijke historie aan bands waarin zij gespeeld hebben: Miss Antartica, Keith Caputo en League of XO Gentleman. Als je ze nog niet kent is dit zeker de avond om dat recht te zetten. Verwacht echter geen tweede Urban Dance Squad maar een frisse kijk op alternatieve pop en rock. Schrik echter niet als er live nog wel ‘oude bekenden’ van UDC gespeeld worden… 

De cross-over band Headshot uit Zwolle staat in het voorprogramma. De band speelt cross-over-rock met invloeden als nu-metal, hardcore punk & hiphop. Ze zijn zeker geen onbekenden in Hedon en zullen deze avond nog meer dynamiek toevoegen.  

Club of High Eyebrows

zaterdag 27 oktober

Zaal open: 20:30

Aanvang:21:00

Entree: € 8,00

Ticketinfo: Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato Zwolle, VVV Zwolle en mits niet uitverkocht ’s avonds aan de deur.  

Artikel delen:
Reacties 5

Reageer