‘Knight of Cups’ in Fraterhuis Zwolle

Zwolle – Film ‘Knight of Cups’ in première in Fraterhuis op donderdag 17 september om 20.30 uur.

Sfeervol drama over een schrijver die na het verlies van een liefde in een spirituele crisis belandt. Met onder anderen Christian Bale, Natalie Portman, Cate Blanchett en Antonio Banderas.

Verhaal
‘Er was eens een jonge prins wiens vader, koning van het Oosten, hem naar Egypte stuurde om een parel te vinden. Eenmaal aangekomen werd de prins verleid door de geneugten van het leven: geld, vrouwen, drank en vergat dat hij op zoek moest naar een parel.’ Dit verhaal werd Rick als jongentje voorgelezen. Inmiddels is hij een schrijver in hedendaags Los Angeles en voelt hij zich een slaaf van de maatschappij. Hij is verslaafd aan succes, maar voelt angst voor de leegheid van zijn leven. Hij voelt zich thuis in de wereld van illusies, maar zoekt echt leven. Als de tarotkaart uit de titel, raakt Rick snel verveeld en heeft hij afleiding nodig. Nu ligt de reis naar het Oosten voor hem in het verschiet. Zal hij betere keuzes maken?

‘Knight of Cups’ is vanaf donderdag 17 september 2015 om 20.30 uur tot en met woensdag 30 september om 20.30 uur te zien in het Fraterhuis. Het is verstandig om vooraf te reserveren op www.filmtheaterfraterhuis.nl. Bezoekers kunnen op de website ook e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa.

Artikel delen: