BuurtSport Festival Diezerpoort

Zwolle – Op zondag 27 september vindt het BuurtSport Festival Diezerpoort plaats. Tijdens dit festival kunnen inwoners van Diezerpoort kennis maken met verschillende sporten die in de wijk worden aangeboden! Er zijn activiteiten voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Ontdek wat je allemaal kunt doen in de wijk Diezerpoort!

 

buurtsport.jpg 

 

Tussen 14.00 en 17.00 uur wordt de parkeerplaats bij de Beukenstraat 83 omgedoopt tot een gezellig festivalhart, met sportaanbod van Zwolse sportverenigingen, een Gratis Beweegplein van JOGG, kraampjes, muziek, een hapje en drankje en vooral veel gezelligheid. Om 14:30 komt wijkwethouder Nelleke Vedelaar langs om het festival feestelijk te openen. Het festival is gratis toegankelijk. Het festival is de officiële kick-off van BuurtSport Diezerpoort. Binnen dit initiatief zijn de verenigingen Sportacrobatiek Zwolle, Advance Sports, Tafeltennis Zwolle en SV Zwolle voetbal betrokken. Deze verenigingen gaan wekelijks sportactiviteiten voor jong en oud aanbieden in de wijk.

 

“Het festival is een feestelijke kennismaking met BuurtSport Diezerpoort en speciaal bedoeld voor inwoners uit de wijk Diezerpoort. Inwoners mogen tijdens het festival zelfs meedenken en tekenen om een mooi logo voor BuurtSport Diezerpoort te ontwerpen. Kom met je hele familie langs en geniet van deze gezellige middag”, aldus Buurtsportcoach Dorien Vogel van SportService Zwolle.

 

BuurtSport Diezerpoort is een samenwerkingsverband tussen de verenigingen Sportacrobatiek Zwolle, Advance Sports, Tafeltennis Zwolle en SV Zwolle voetbal en partners SportService Zwolle, WIJZ, Travers en OBS De Springplank.

 

Tijdens het festival is meer informatie beschikbaar over het vervolg aanbod van BuurtSport Diezerpoort. Het aanbod is ook te vinden op de Facebookpagina van BuurtSport Diezerpoort. 

Artikel delen: