Strijdbaar Landstede wint van Den Helder

Landstede Basketbal heeft donderdagavond de vierde thuiswedstrijd op rij tegen Den Helder Seals gewonnen met 71-53.


Alexandre de Sa

Zo riant als de uitslag is, zo makkelijk ging dat aanvankelijk niet. Tot driekwart van de wedstrijd keken de Zwollenaren tegen een kleine achterstand aan. Pas in het laatste kwart (42-44) toonde Landstede strijdlust en kon het team de wedstrijd naar zich toe trekken. Het basketbalteam en het publiek waardeerde de inzet met geklap en gejuich. Het was de tweede wedstrijd van de vier die gewonnen werd. Met deze uitslag belanden ‘The Hammers” in de middenmoot van de eredivisie.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Het is hartstikke leuk om als voetbalsupporter eens bij een andere sport te gaan kijken, wij komen dit seizoen dus ook zeker nog wel een paar x kijken bij de basketbal ;D


    Maak melding

  2. @allen Ik begrijp best dat die 49 of 51 aanwezigen het niet met mij een zijn. Maar basketball is een amerikaanse sport die hooguit in de 4 grote steden wat belangstelling kan trekken. Maar toch niet in een provinciestadje. De foto’s bewijzen het toch? De club kan toch alleen maar funktioneren zolang Landstede een bom duiten in deze bodemloze put stopt? En wat als Landstede Beroepsopleidingen de sponsering stopt? Als amateur sport oke maar als profsport vind ik het oneigenlijk.


    Maak melding

Reageer