De Sjonnies ‘White Edition Christmas T(h)ree’

Inmiddels is het al 15 jaar een traditie van deze enigszins dwaze vader, met zijn 2 zingende zonen om het jaar af te sluiten met een kerstshow die vol zit met serieuze en minder serieuze gekkigheden. Dit betekent voornamelijk: een boel lol, veel gezelligheid, inhaken bij je buurman of buurvrouw, lachen, een lange polonaise, maar ook een snik en een traan door de emotie die loskomt bij een smartlap. Vanwege het succes van vorig jaar hebben de Sjonnies besloten om hun kerstshow voor de derde maal in het wit te houden! De Sjonnies Kerstshow “White Edition Christmas t(h)ree”  speelt in op de kerstgedachten van de familie Ruysdael. En aangezien het in Nederland niet vaak sneeuwt tijdens de feestdagen, maar iedereen toch blijft dromen van een witte kerst, is het kledingadvies voor deze avond: wit! De Kerstshow is bedoeld voor de hele familie, dus neem gerust je puberende zoon of je schat van ’n schoonmoeder mee.

Extra: wie het mooist verkleed komt (wit) maakt kans op een mooie Kerst-cadeau bon en een Super pret pakket v/d Sjonnies. Vorig jaar was het concert  binnen no-time uitverkocht en het was een waar feest om te zien hoe het publiek massaal gehoor had gegeven aan het kledingvoorschrift “Wit”.

Hoe ziet de avond eruit?

De avond gaat van start met Peter Selbach. Deze rasartiest vertolkt Hazesnummers op zijn eigen manier en helemaal met Kerst komen zijn liedjes gevoelig tot uiting, dus vergeet je zakdoek niet! Daarna is het tijd voor de vier wijzen uit het Oosten: ” De Startrekkers.” Deze Achterhoekse boerenbruiloftformatie gaat dit jaar voor het laatste jaar mee met de show omdat ze de wei toch prefereren boven het podium…..Dus wie nog een keer van deze formatie wil “genieten”: dit is je laatste kans!

Het hoogtepunt van de avond vormen uiteraard De Sjonnies zelf, die met hun uitgekiende show zorgen voor een feeststemming die nog altijd ongeëvenaard blijft.

De band brak in 1995 landelijk door met de top-5 hit “Dans je de hele nacht met mij” en is inmiddels uitgegroeid tot een nationaal fenomeen. Vele top-100 hits volgden, waarvan “Blauw van de sangria”, “Annemarie” en “Roos in je blonde haren” wellicht de bekendste zijn. “Zwemmen zonder slip” werd in 2002 zelfs uitgeroepen tot après-ski hit van het jaar. En de laatste hit “Japapa” dendert door het hele land! Het nieuwe album van De Sjonnies “Tieteloos” komt in oktober uit en bestaat uit de 16 (!) nieuwste liedjes!Het is opgenomen in het koninklijk residentie theater en het ziet er naar uit dat De Sjonnies ook met dit album weer hoge ogen gaan scoren! Bereidt u zich dus voor op ruim een uur meezingen, deinen, hossen, polonaise, lachen met bovengenoemde hits die een ware aanslag vormen op uw stembanden. En zorg er bovenal voor dat diezelfde stembanden goed gesmeerd worden anders halen ze het einde van de show niet!

Last but not least krijgen we nog een optreden de Popcorn King. De Sjonnies zijn er trots op dat ze deze kleine Ster, die met zijn 1.28 toch een grote verschijning is, hebben weten te strikken. Met zijn repertoire brengt deze DJ alle aanwezige mensen in een roes die pas doorbroken zal worden als de TL-buizen is geheel in zijn eigen stijl.

Voorverkoop start op 26 oktober 2007 bij Sam sam Music zwolle of via www.pbn-music.com

Kaarten kosten € 19,00 voor verkoop.Kassa  € 23,00 kassa.

Aanvang 21:00 uur.

 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer