Benefietconcert ten bate van vluchtelingen

Zwolle – Typhoon, zijn band en Hedon hebben de koppen bij elkaar gestoken en organiseren donderdag 17 september een groot benefiet in het Zwolse poppodium. Optredende artiesten zetten zich belangeloos in en de opbrengst van elk verkocht kaartje gaat volledig naar Giro 6868 ten bate van de vluchtelingen. De kaartverkoop is per direct gestart en een ticket kost € 20,00. Bezoekers die meer willen doneren kunnen dat doen door een duurder kaartje te kopen. 

 

schermafbeelding_2015-09-09_om_17.30.35.png 

Ook wij zijn doordrongen van het schrille contrast tussen wat wij dagelijks mogen en kunnen doen in Hedon en het leven dat voor de vele vluchtelingen momenteel compleet op de kop staat. Toen Typhoon ons afgelopen week benaderde met dezelfde drang om iets meer te betekenen dan alleen het zijn van toehoorder of toeschouwer, hoefden we daar dan ook geen seconde over na te denken. Daarom organiseren we samen met Typhoon en zijn vrienden donderdag 17 september een grote benefietavond.Misschien is het een druppel op een gloeiende plaat, maar niets doen is geen optie en alle beetjes helpen.

 

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het programma, maar de eerste acts die sowieso meewerken zijn: Typhoon & Friends, Racoon, Blaudzun, André Manuel, Roosbeef, Rico en Akwasi. Tussen de muzikale hoogtepunten door zullen inspirerende sprekers als André Manuel en Karam Kanho & Josee van Oers (Stichting Vluchteling) hun eigen ideeën met je delen, ieder op zijn eigen manier. Iedereen zet zich belangeloos in en de ticketopbrengst gaat volledig naar Giro 6868. Het enige dat we van jou vragen is om een kaartje te kopen. Voor slechts € 20,00 heb je een fantastische avond en help jij samen met ons die druppel net iets groter te laten worden. 

Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen.

* We zijn blij met elk ticket dat we verkopen, maar wil je meer doneren? Dan kan dat door meer voor je ticket te betalen. Tijdens het bestellen heb je de keuze uit kaartjes voor € 20-, € 30,-, € 40,-, en € 50,- maar voel je niet verplicht! Wellicht overbodig om te zeggen dat alle tickets voor hetzelfde staan.

 

Opbrengst ‘HIER IS HET GOED – TYPHOON & HENNY VRIENTEN’ naar Stichting Vluchteling! 

Vanaf 9 september is de single ‘Hier Is Het Goed’ van Henny Vrienten samen met Typhoon, de eerste single van het nieuwe album van Henny Vrienten, verkrijgbaar op iTunes en Apple Music. De andere streaming kanalen volgen in de loop van deze week. Het nummer is een protestlied en tevens een uitgestoken hand naar ontheemden die een beter leven zoeken. Dit nummer schreef Henny Vrienten maanden geleden en stond al gepland als eerste single, voordat de vluchtelingencrisis een voorlopig dieptepunt bereikte. Zowel Henny als Typhoon hebben besloten de opbrengsten van het nummer te schenken aan Stichting Vluchteling.

 

Dit benefiet komt tot stand dankzij de belangeloze inzet van alle artiesten, Bloemink Security, Studio Wonder, Buro Ruis, Hedon en de tomeloze inzet van Typhoon en zijn titanenband.

 

Tickets zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl.      

Artikel delen:
Reacties 10
 1. typhoon, dat is toch die rapper die trots is op zijn roots, zat vorige week nog een film te promoten Niggers With Attitude. En is tegen zwarte piet en zit bij 3FM in een anti discriminatie clubje. Snapt u het nog?

  Volgens mij is hij gewoon jaloers dat Anouk hem te lelijk vind voor een kind en wil hij daarom zo graag in de picture staan. ;D


  ⚠️ Meld

 2. @e hoogendijck

  Zeg ewoud, zo heb ik je niet opgevoed!
  Glenn is een voorbeeld voor de huidige maatschappij waarin jij nu zit te pissen. Vorige week hadden we het hier aan tafel nog over, “pissen doe we alleen op de pot!”
  Niet alleen in huize Hoogendijck.
  Ik wil namens Ewoud mijn excuses aanbieden voor deze lelijke woorden jegens typhoon!
  Als hij thuis is van school hebben we het er nog wel even over.

  Groet, Anna Hoogendijck  ⚠️ Meld

 3. @Anna Hoogendijck
  Schatje laat onze zoon nu eens met rust, hij is allang volwassen.

  – Editted –

  Goed weekend,

  Herbert Hoogendijck


  ⚠️ Meld

 4. ewoud? wie is dat?

  anouk is net zo’n voorbeeld voor deze maatschappij met een batterij aan kinderen van meerdere vaders.

  typhoon heeft geen vlotte babbel en heeft zijn looks niet zo mee dus ik begrijp anouk wel en het calimero gedrag van typhoon.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.