Keeperstraining bij Voetbalschool Skills

Zwolle – Voetbalschool Skills is vorig jaar gestart met techniektraining voor jonge voetballers. Vanaf dit seizoen biedt het ook een keeperstraining aan. Als jonge keeper kun je nu gericht werken aan je duik- en vangtechniek, les krijgen in het meevoetballen of een kei worden in de één-tegen-één duels.

skills_zwolle.jpg 

Voetbalschool Skills is de samenwerking aangegaan met doelman Jurjan Wouda. De keeper van Hoofdklasser Flevo Boys gaat voor Skills de keeperstrainingen verzorgen. Jurjan is een ervaren en gediplomeerde keeperstrainer die zelf nog bij de beloften van SC Heerenveen, en eerste elftal van RKC en SC Cambuur heeft gespeeld. De start is 11 oktober met vijf trainingen van een uur. Hierbij krijg je op een leuke en leerzame wijze training in alle basisfacetten van het keepersvak.

Ben je nog niet overtuigd? Kom dan naar onze gratis proeftraining op zondag 27 september op Sportpark ‘de Siggels’ in Zwolle Zuid (v.v. SVI).

Aanmelden voor een proeftraining of een privé trainingssessie kan door een e-mail te sturen naar info@voetbalschoolskillszwolle.nl Vermeld je naam, vereniging + team en je telefoonnummer.

Op www.voetbalschoolskillszwolle.nl vind je alle informatie over onze voetbalschool, privé-trainingen, tarieven en inschrijving.

Artikel delen: