Krijtje FC laat winst in slotseconde liggen

Zwolle – Na de succesvolle opening van het seizoen werd er afgelopen week weer volop gevoetbald in de WRZV Hallen. Er stond tal van leuke affiches op het programma in de 1e, 2e en hoofdklasse op zowel de maandag als woensdag.

 

Met veel publiek op de tribune wist Febreros United met 13-5 te winnen van degradant uit de hoofdklasse Wehkamp.nl en de debutant in de WRZV competitie gaat fier aan kop in de 1e klasse A met zes uit twee. Exact liep in de laatste seconde aan tegen een 6-7 nederlaag. Minoyu Restaurant ging op een gelukkige wijze strijken met de volle winst. De Belgische Keizer 1 en VIPS deelden met een 5-5 eindstand de punten. Bafana Bafana wist zich knap te herstellen van de slechte seizoenstart door een knappe 8-3 zege op FC Knetter. Opgezwolle won wederom en dit keer met 9-2. Het team met veel routine in de ploeg was hiermee te sterk voor Cycloon.

In de twee klasse A was Citysnack FC niet opgewassen tegen Blue Sakura en verloor met 6-10. Het team van Bever Boys was in de eerste wedstrijd bij WRZV niet opgewassen tegen ook een nieuwkomer Corporate Matchfixing. Er werd met 2-5 verloren. Present won met 6-5 van Bluefinger Wolves. Asero Futsal ‘verpletterde’ OHM met 16-1. Bola-Lah! Satu en AA Taxi Zwolle hielden door een 4-4 gelijkspel beiden een punt over aan dit duel.

 

Zwolle Zuid verloor op de woensdag mede dankzij twee eigen doelpunten met 4-6 van promovendus IJsselhallen Zwolle. Karba was op de vroege avond met 5-1 te sterk voor Amicitia Fortior. Styrinth verloor met 3-5 van Allesoverrechten.nl. Le Gong won verrassend met 5-3 van ZVV Pruts en gaat aan kop in de 1e klasse B. Torsades Trois Points moest de koppositie na één wedstrijddag alweer prijsgeven door de 6-11 nederlaag tegen AVC.

 

Veel gescoord werd er in de wedstrijd tussen KPS Steigerbouw en ZVT Edon. Bij het laatste fluitsignaal stond er 10-11 op het scorebord in het voordeel van KPS. Roede Vooruit had het behoorlijk moeilijk tegen Bouwbedrijf Salverda. Met een 4-4 gelijkspel heeft Salverda laten zien een aanwinst te zijn voor de 2e klasse B. L&M Workwear is de competitie gestart zoals vorig seizoen was geëindigd. Met een knappe 8-2 overwinning op Brockbernd verwachten wij dat L&M dit jaar wellicht gaat meedoen voor de prijzen. Volledig in nieuwe tenues gestoken door sponsor Macs Moves, kwam het voormalige Iron Art goed voor de dag. Het team wat nu is ingeschreven als Macs Moves won in een goed duel met 7-3 van All Stars.

 

Krijtje FC heeft tegen de verwachting in punten laten liggen tegen Aqua Comfort Zwartewaterland. Mede dankzij een doelpunt van de altijd meespelende keeper Johan Kramer kwam het team in het wit op een 2-0 voorsprong. Uiteindelijk werden de punten toch nog verdeeld, omdat in de slotseconde het team uit Zwartewaterland langszij kwam. 

 

De volgende speeldata zijn op maandag 14 september en woensdag 16 september. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen.

Artikel delen: