Olaf Koens geeft gastcollege op Windesheim

Zwolle – Studenten van de opleiding Journalistiek organiseren op donderdag 17 september een gastcollege in de reeks Uitgelicht. De eerste gastspreker van het nieuwe studiejaar is Olaf Koens, journalist van het jaar.

 

Koens is oorlogscorrespondent voor RTL Nieuws, BNR Nieuwsradio en de Volkskrant waarvoor hij vele indrukwekkende reportages heeft gemaakt. Hij is voornamelijk werkzaam in Rusland en omgeving waardoor hij het hele conflict met Oekraïne heeft gevolgd, en als eerste ter plaatse was bij de rampplek van de MH17.

Uitgelicht

Uitgelicht is een reeks gastcolleges waarbij studenten in een Collegetour-achtige setting gerenommeerde journalisten bevragen over hun ervaringen. Het doel is om studenten, maar ook overige belangstellenden, te inspireren met bijzondere verhalen en met de gasten in gesprek te gaan.

 

Programma en aanmelding

De bijeenkomst is kosteloos toegankelijk en vindt plaats in het Auditorium van Windesheim in Zwolle. De zaal is om 13.00 uur geopend, het college start om 13.30 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst is gewenst. 
Dit kan via www.windesheim.nl/agenda

Artikel delen: