Ook John Coffey naar benefietconcert in Hedon

Zwolle – Het programma van het benefiet ten bate van de vluchtelingen is uitgebreid met de toevoeging van John Coffey en Airto. Club Karma – Benefiet Vluchtelingen vindt plaats op donderdag 17 september in Hedon en is een initiatief van Typhoon en het Zwolse poppodium. Eerder werd al bekend gemaakt dat o.a. Typhoon & Friends, Racoon, Blaudzun, André Manuel, Roosbeef, Rico en Akwasi belangeloos komen optreden in het Zwolse poppodium.

Tussen de muzikale hoogtepunten door zullen inspirerende sprekers als André Manuel, Karam Kanho & Josee van Oers (Het Syrische Comité) en jongeren van De Fakkelteit hun eigen ideeën met je delen, ieder op zijn eigen manier. Presentator van de avond is Boudewijn Koops. De opbrengst van de kaartverkoop gaat volledig naar Giro 6868 en kaarten zijn verkrijgbaar vanaf* € 20,00. Bezoekers die meer willen donderen kunnen dat doen door een duurder kaartje te kopen. De voorverkoop is inmiddels in volle gang. Bezoekers die hier naar toe willen wordt aangeraden om zo snel mogelijk een kaartje te kopen aangezien de kaartverkoop erg hard gaat. Kijk voor eerdere berichtgeving en alle informatie op www.hedon-zwolle.nl.

* De initiatiefnemers zijn blij met elk ticket dat we verkopen, maar wil je meer doneren? Dan kan dat door meer voor je ticket te betalen. Tijdens het bestellen heb je de keuze uit kaartjes voor € 20-, € 30,-, € 40,-, en € 50,- maar voel je niet verplicht! Wellicht overbodig om te zeggen dat alle tickets voor hetzelfde staan.
Artikel delen: