Wegwerkzaamheden Westenholterallee

Zwolle – Van maandag 14 september tot en met dinsdag 22 september aanstaande voert de gemeente Zwolle werkzaamheden uit aan de Westenholterallee, op de rijrichting Hasselterweg – Blaloweg. In de genoemde periode is de rijrichting afgesloten voor het verkeer. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

8112015225257.jpg

Het werk is de uitvoering van de derde fase van het groot onderhoudsproject Westenholterallee. De activiteiten bestaan uit: het vervangen van deklagen; aanbrengen van markering; onderhouden van de verkeersregel installaties (VRI) en rioolwerkzaamheden. Om de overlast tot een minimum te beperken voert de aannemer het werk gefaseerd uit, waarbij de activiteiten zoveel mogelijk per rijbaan worden uitgevoerd.

Bereikbaarheid
De panden aan de Westenholterallee zijn tijdens het werk van 14 t/m 22 september uitsluitend bereikbaar via de tegenovergestelde rijrichting (Blaloweg-Hasselterweg). De omleidingsroute voor het overige verkeer loopt via de Blaloweg en Hasselterweg.

Voortgang
In de fase 1 heeft de aannemer in het weekeinde van 28 augustus tot 31 augustus jl. in de avond- en nachturen gewerkt aan de kruising Hasselterweg -Westenholterallee. Door een defect aan de asfaltmolen bij de asfaltleverancier, kon het werk aan de kruising helaas niet worden afgerond. Voor de asfalteringswerkzaamheden wordt de kruising op korte termijn opnieuw ingepland. Het verkeer rijdt er voorlopig over een gefreesd wegdek. Tot en met 11 september 2015 voert de aannemer de werkzaamheden uit van de fase 2 waarbij de wegdek van de Westenholterallee op de rijrichting Blaloweg – Hasselterweg wordt vernieuwd. Op de website www.zwolle.nl/westenholterallee is informatie te lezen over project Groot onderhoud Westenholterallee.

Artikel delen: