Tegenlicht Meet up ‘De Klimaatzaak’

Zwolle – Club Cele organiseert op dinsdag 22 september een VPRO Tegenlicht Meet up over De Klimaatzaak in Café Foyé! Gastsprekers deze avond zijn wethouder Filip van As en William de Bruijn (researcher van de VPRO uitzending). Je bent uitgenodigd om van 20.30 tot 22.00 uur verder te praten over de uitzending met experts en het publiek.

De Tegenlicht uitzendingen bieden stof tot napraten, lokt discussie uit en roept reacties op. Aan de hand van fragmenten praten we na en kan het aanwezige publiek vragen stellen. Een moderator begeleidt de avond zodat iedereen aan bod komt en het tempo erin blijft. Na 1,5 uur kan je in Café Foyé altijd nog verder discussiëren.

Tipje van sluier: uitzending ´De Klimaatzaak´
Doen de Nederlandse en de Belgische staat momenteel wel alles wat in hun vermogen ligt om opwarming van de aarde tegen te gaan? De Maastrichtse advocaat Roger Cox vindt van niet. Daarom voert hij -zowel in Nederland als in België- zaken tegen de nationale overheden. De historische uitspraak van de Nederlandse rechter die Cox in het gelijk stelde kreeg wereldwijde aandacht en vindt navolging. Op 20 september a.s. wordt de VPRO Tegenlicht uitzending ´De Klimaatzaak´ uitgezonden.

Artikel delen: