Laatste stap in realisatie ‘De Stadshoeve’

Zwolle – Het laatste zetje voor de realisatie van de Stadshoeve wordt op 17 september 2015 gecommuniceerd tijdens de wijkpresentatie in het Cultuurhuis, Werkerlaan 1 vanaf 19:30 uur.

Het bestuur van de stichting de Stadshoeve heeft de in 2013 geformuleerde wensen uit de wijk vertaald en vastgelegd in een uitvoeringsplan met als streefdatum: oplevering gemeenschapsgebouw "de Stadshoeve" medio juni 2016. Het streven is een duurzaam gebouw bouwen met "0" energie.

Locatie is het groene hart van de wijk Stadshagen. Onder hetzelfde dak worden vier functies samengebracht: boerderij; theehuis; educatie en ontmoeten. Op dezelfde locatie worden ook verschillende tuinen en avontuurlijk spelen aangebracht.

Voor het realiseren van dit grootste burgerparticipatie project in de regio is nog een geldbedrag nodig van € 185.000,=. De reden om op 15 september 2015 te starten met onze crowdfundings actie via Lovetofund, https://lovetofund.com/projecten/de-stadshoeve.

Meer weten dat kan. Tijdens de wijkbijeenkomst op 17 september 2015 zullen de werkgroepen en bestuur uitleg geven over alle werkzaamheden tot nu toe.

Je bent hierbij van harte uitgenodigd.

Wijkbijeenkomst 17 september 
Cultuurhuis Stadshagen – Werkerlaan 1
19:30 – 21.30 uur

Ook met jouw donatie gaat het lukken om de Stadshoeve te realiseren.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Blijf maar lekker weg met die Stadshoeve. Een sneue schijnvertoning en paradepaardje van enkele stichtingen die er geld mee binnen willen harken over de ruggen van hardwerkende vrijwilligers. Heb mij lange tijd intensief ingezet voor deze wijkboerderij, maar toen de leuke dingen begonnen ‘vergat’ men even de vrijwilligers uit te nodigen…. Toen wij daar kritiek op hadden werden we direct uitgekotst. Bah. als die boerderij er ooit komt zal ik er nooit een voet zetten!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.