Aldura ondersteunt de CSV’28 F-League

Zwolle – Al een aantal jaren is Aldura Zonwering en Raamdecoratie een trouwe sponsor van CSV’28. Bij de gesprekken over verlenging van het sponsorcontract kwam al snel de optie op tafel om naast reclame uitingen ook heel specifiek wat te kunnen betekenen voor de jeugd van CSV’28. De F-league van CSV’28 sloot prima aan bij Aldura om iets extra te betekenen voor de jeugd.

csv28_28_aldura.jpg

Aldura Zonwering en Raamdecoratie voorziet de F-League van complete tenues van diverse betaald voetbalorganisaties. Zo kan het dat u wekelijks op vrijdagavond op het sportcomplex "De Verbinding" de diverse eredivisieclubs ziet spelen in onderlinge 4 tegen4 wedstrijdjes.

De F-league bestaat uit circa 60 tot 70 spelers (7-8 jarigen) waarbij het doel is om naast plezier en ‘één zijn met de bal’ ook de basis technieken van het voetbal (bv. passen en trappen) te leren. Elke woensdagmiddag is er een training van 17.00 – 18.00 uur. Op vrijdagavond vindt er een interne competitie plaats van 17.45 – 18.45 uur. Naast het lerend effect voor de spelers is het voor veel ouders ook een moment van ontmoeting en verbinding.

Artikel delen: