Zwolse Vogelmarkt gaat gewoon door

Zwolle – Op zaterdag 19 september vindt in de IJsselhallen Zwolle weer een editie van de Zwolse Vogelmarkt plaats. Deze vogelmarkt is de grootste in Europa en de organisatie is in handen van de marktcommissie van de Volièrevriend welke deze markt voor de 62e keer organiseert! De markt bestaat uit 2850 strekkende meter aan schragen op een oppervlakte van maar liefst 11.500 m².

dsc_8572.jpg

Uit alle delen van Europa komen de 480 verkopers en bieden een ongekend scala vogels aan. Ook kunt u terecht voor advies en vele vogelbenodigheden. De vogels worden verkocht uit kooien en niet uit lopers. Door kwaliteitsinspecteurs wordt er gecontroleerd op diverse zaken zoals: overbevolking, voer, water, gezondheid etc. Door de vereniging worden 75 vrijwilligers ingezet om dit evenement in goede banen leiden. Deze markt is weer groter dan de vorige vogelmarkten.

Het belooft weer een onvergetelijk dag te worden voor de vogelliefhebbers en bezoekers.

De markt is open voor publiek van 08.30 tot 14.00 uur. De entreeprijs is € 7,00 per persoon; kinderen tot en met 5 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang.

Artikel delen:
Reacties 6

Reacties zijn gesloten.