Nog 300 kaarten PEC Zwolle-ADO Den Haag

Zwolle – Aanstaande zaterdag staat voor PEC Zwolle alweer de volgende thuiswedstrijd op het programma. Om 19.45 uur treft de huidige nummer vijf van de Eredivisie ADO Den Haag. De ploeg van trainer Henk Fraser staat momenteel op de twaalfde plaats van de ranglijst. De kaartverkoop voor dit duel is in volle gang. Voor de publieke tribunes zijn nog slechts 300 kaarten beschikbaar.

Bij de gebruikelijke verkooppunten kan je volgens de daar geldende openingstijden kaarten kopen voor dit duel. Seizoenkaarthouders en clubcardhouders van PEC Zwolle kunnen hier op vertoon van hun seizoenkaart / clubcard twee kaarten kopen (let op: extra Ticketbox-toeslag).

Wedstrijddag De stadionkassa’s aan de Noordoostzijde zijn, mits er dan nog kaarten zijn, op de wedstrijddag vanaf 17.45 uur geopend voor seizoenkaarthouders / clubcardhouders PEC Zwolle of personen in bezit van legitimatie uit regio Zwolle. Supporters ADO Den Haag De verkoop van toegangskaarten aan uitsupporters verloopt via ADO Den Haag. PEC Zwolle – ADO Den Haag Zaterdag 19 september, 19.45 uur IJsseldelta stadion, Zwolle

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer