Fietsersbond Zwolle deelt (waarde)bonnen uit

Dinsdagavond 23 oktober kunt U leden van de Fietsersbond aantreffen op diverse fiets-invalwegen naar het centrum. Daar krijgen mensen die de fiets-verlichting niet voor elkaar hebben een (waarde)bon, waarvoor op 25 oktober de fietsverlichting gratis gerepareerd kan worden op de stand die staat opgesteld op de Grote Markt. Dat is nog eens wat anders dan een bekeuring.

De organisatie ligt bij de Fietsersbond, het reparatiewerk doen monteurs van de fietsenzaken Nowak en Scholten . Ook kunt U gratis uw fietsverlichting laten repareren bij de stand. Het onderzoek en arbeid zijn kosteloos. Wanneer voor een reparatie materiaal nodig is (nieuwe dynamo of batterijtje bijvoorbeeld) is dat ter plekke voor de winkelprijs te koop.  Voor meer informatie, raadpleeg www.fietsersbond.nl/zwolle of bel de contactpersoon van de Fietsersbond, Jelle ter Burg 038-4651391. Overigens: ook zonder waardebon kunt U terecht. U wordt gratis geholpen!

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Okay, ik heb kapotte fietsverlichting en als echte Zwolse Blauwvinger wil ik mijn licht wel gratis laten repareren…:)

    Maar nu kan ik alleen aan het eind van de middag komen, in het donker

    Krijg ik dan geen bekeuring als ik zonder licht naar jullie toekom?    Maak melding

  2. Als je geluk hebt en geen politie treft, dan kan dat natuurlijk. Wil je zeker zonder prent voor ontbrekende verlichting overkomen, dan zal je moeten lopen 😉


    Maak melding

Reageer