Officiele opening ProReva

Zwolle – Op vrijdag 25 september 2015 wordt het nieuwe pand van ProReva – orthopedisch maatwerk te Zwolle officieel geopend. Dit officiële moment wordt georganiseerd voor een selecte groep genodigden. Bibian Mentel, paralympisch wereldkampioene snowboarden, verleent haar medewerking aan dit feest. Om 15.00 uur komt de gouden medaillewinnares naar Zwolle en zal het pand rond 15.30 uur op ludieke wijze voor geopend verklaren. In 2002 werd als gevolg van botkanker haar onderbeen geamputeerd; vier maanden na de amputatie stond zij weer op het snowboard. Met een ijzeren wil knokte Bibian haar weg terug naar de top. Haar gouden medaille in Sotsji leverde haar bij het Sportgala de titel Paralympische atlete van het jaar op.

Op zaterdag 26 september van 11.00 tot 14.00 uur staan de deuren open voor alle belangstellenden. Iedereen die graag een kijkje wil nemen in het nieuwe pand aan de Hyacinthstraat 57 is harte welkom! In en om het pand worden verschillende activiteiten georganiseerd, ook voor de jongste bezoeker, o.a.: schminken, springkussen, cupcakes versieren enz.

ProReva Experience
Het bedrijf wil u laten ervaren wat het is om klant van ProReva te zijn. Hiervoor is de "PROREVA EXPERIENCE" georganiseerd: een informatieve route van afspraak tot product, met diverse demonstratiepunten. Bezoekers krijgen de gelegenheid om alle ruimtes van het nieuwe pand te bekijken.
ProReva maakt in haar eigen werkplaats jaarlijks honderden voorzieningen op maat, ter vervanging of ondersteuning van bijvoorbeeld arm, hand, voet of been.

 

Artikel delen: