Politie zoekt getuigen van ongeluk

Zwolle – Woensdag 16 september raakte een 40-jarige bromfietsster uit Zwolle gewond na een val. Omdat er tegenstrijdige verklaringen zijn van de toedracht roept de politie getuigen zich te melden.

politienieuws.jpg 

Het incident heeft op woensdag 16 september omstreeks 12.45 uur plaats gevonden op de kruising Hortensiastraat / Seringenstraat. Bij het incident waren een 40-jarige bromfietsster en een 10-jarig meisje met haar fiets betrokken.

Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van het voorval. Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ben best nieuwsgierig naar het verhaal. De 40 jarige bromfietser is gewond, dus die zal wel de klacht ingedient hebben. Maar een tien jarige is en blijft een kind. Met kinderen moet je altijd rekening houden in het verkeer. In mijn ogen is de bromfietser dus de verantwoordelijke, ook al omdat het een gemotoriseerd voertuig is.


    ⚠️ Meld

  2. @Lindea: Dat is wel heel makkelijk geredeneerd.
    De wet is idd. ook zo maar dat wil niet zeggen dat de bromfietser ook meteen de schuldige is.
    Je kunt je ook afvragen of het voor een 10 jarig kind verantwoord is alleen over straat te gaan. Kinderen van deze leeftijd hebben nog lang niet het inzicht in het (gevaar van) verkeer.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.