Wegwerkzaamheden Westenholterallee

Zwolle – Van donderdag 24 september tot en met maandag 28 september vinden wegwerkzaamheden plaats op de Westenholterallee vanaf de kruising met de Blaloweg tot aan verkeersplein Spoolderplein. De werkzaamheden veroorzaken hinder voor het verkeer. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

wegwerkzaamheden_westenholterallee.jpg

Door voorbereidende (frees)werkzaamheden is de afslag op verkeersplein Spoolderplein richting de Westenholterallee van donderdag 24 september om 21.30 uur tot vrijdag 25 september om 6.00 uur afgesloten voor het verkeer. Van vrijdag 25 september om 20.00 uur tot en met maandag 28 september om 6.00 uur is de Westenholterallee, tussen verkeersplein Spoolderplein en de kruising met de Blaloweg, afgesloten voor het verkeer wegens onderhoudswerkzaamheden. Verkeersborden geven de omleidingsroute aan via de A28 Zwolle Centrum, Katerdijk en Blaloweg.

Afronding kruising Westenholterallee – Hasselterweg
In de fase 1 heeft de aannemer in het weekeinde van 28 augustus tot 31 augustus jl. in de avond- en nachturen gewerkt aan de kruising Hasselterweg -Westenholterallee. Door een defect aan de asfaltmolen bij de asfaltleverancier, kon het werk aan de kruising helaas niet worden afgerond. Van woensdag 23 september om 19.00 uur tot donderdag 24 september om 06.00 uur voert de aannemer de uitgestelde asfalteringswerkzaamheden op de kruising uit. Tijdens de werkzaamheden is de kruising niet bereikbaar voor het verkeer van en naar de Westenholterallee of Frankhuizerallee. Het verkeer wordt omgeleid via de Hasselterweg.

Groot onderhoud Westenholterallee
Het werk is de uitvoering van de laatste fase van in totaal vier werkfaseringen in project Groot onderhoud Westenholterallee van de gemeente Zwolle. Het werk bestaat uit het vervangen van deklagen, aanbrengen van markering, onderhouden van verkeersregelinstallaties (VRI) en rioolwerkzaamheden. Informatie over het project staat op website www.zwolle.nl/westenholterallee.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Op de site van de gemeente Zwolle staat dat de kruising met de Hasselterweg pas 23 april wordt afgemaakt. Gelukkig lees ik hier toch gewoon september. 😉

    Vanochtend was het een flink zooitje trouwens. De hele brug richting centrum stond vast en een kwartiertje later begon het al op de Frankhuizerallee en op de Hasselterweg thv Het Anker. Ik zie er naar uit dat we er straks gewoon weer goed overheen kunnen. Ik zal de weg dan weer extra waarderen. 🙂


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.