Onderhoudswerkzaamheden aan Commissarislaan

Zwolle – Van donderdag 24 september tot en met vrijdag 9 oktober aanstaande vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Commissarislaan, tussen de kruising met de Van Nispensingel en de kruising met de IJsselcentraleweg. De wegwerkzaamheden veroorzaken tijdelijke omleidingen voor het verkeer.

Het wegonderhoud aan de Commissarislaan bestaat uit: het vervangen van de putkoppen in de rijbaan; verwijderen van de bestaande asfalt laag; vervangen van de fundering; opnieuw bestraten van parkeervakken en inritten; opnieuw asfalteren van de rijbaan en aanbrengen van nieuwe wegmarkering.

Op donderdag 24 en vrijdag 25 september ondervindt het verkeer beperkte hinder door voorbereidende werkzaamheden op de rijbaan. Van maandag 28 september tot en met vrijdag 9 oktober is de Commissarislaan -door de uitvoering van wegwerkzaamheden- niet toegankelijk voor het verkeer. In die periode zijn de aansluitende wegen voor het wegverkeer tevens afgesloten; deze wegen zijn onder meer de Oldeneelweg, Van der Schuerenmarke, Schneidermarke en Luteynmarke. Van Nispensingel blijft echter in beide richtingen bereikbaar. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan via de Oldeneelallee, Hollewandsweg en IJsselcentrale.

Artikel delen: