City League Ultimate Frisbee succesvol afgesloten

Zwolle – Frisbeevereniging Bluefingers Ultimate organiseerde de afgelopen 3 dinsdagavonden de City League op sportpark De Marslanden. De City League wordt ondersteund door de Nederlandse Frisbee Bond met als doel om mensen kennis te laten maken met de frisbeesport. De Zwolse City League is een van de grootste van Nederland met ruim 80 deelnemers uit Zwolle en verre omstreken.

frisbee.jpg

Dinsdag 22 september is de City League Ultimate Frisbee afgesloten in de regen. Na de voorrondes vorige week werd er nu gespeeld in twee poules waarbij de deelnemers in de toppoule kans maakten op de Blauwvingerbokaal. Team De Mosmannetjes, met enkele spelers die meespeelden op het jeugd-WK In Londen, leken de favoriet in de toppoule, toch ging Team Pannekoek er met 4 overwinningen op rij er vandoor met de nummer 1 positie.

Ondanks de vele regenval wisten de 10 teams er een mooie avond van te maken waarbij er volgens de FairPlay principes van de frisbeesport gespeeld werden. De avond werd afgesloten door de prijsuitreiking en een gezellige borrel, mede mogelijk gemaakt door Zwolse sponsoren.

Wil je Ultimate Frisbee ook eens uitproberen? Dinsdag 29 september van 19.30 tot 21.30uur kan je meetrainen op sportpark de Marslanden. Meer informatie? www.bluefingersultimate.nl

Artikel delen: