Burendag bij de hondenspeelweide Eemhoeve

Zwolle – In november is het alweer een jaar geleden dat het hek voor de hondenspeelweide door de wethouder werd geopend. Sindsdien hebben al veel viervoeters en hun baasjes ontdekt hoe gezellig en leuk het op de hondenspeelweide achter wijkboerderij de Eemhoeve is.

8-11-14-2.jpg

Toch probeert de Eemhoeve het nog beter te maken, zodat er nog meer hondenbezitters met plezier op de hondenspeelweide kunnen komen. Op dit moment is het nog lastig voor mensen in rolstoel/scootmobiel op het terrein te komen. Men is dan ook druk bezig om dit te verbeteren maar de euro’s ontbreken . Een aantal vrijwilligers is bezig om stichtingen en fondsen aan te schrijven om dit te kunnen gaan realiseren. Zo worden er ook in de toekomst wandelingen georganiseerd, een hondenzeskamp staat op de agenda en ook is er een Facebook pagina (hondenspeelweide zwolle) waar leuke foto’s worden geplaatst door bezoekers. Kortom hondenbezitters doen vrijwillig, samen met de medewerkers van de Eemhoeve, hun best om het zo leuk, veilig en schoon mogelijk te houden op de hondenspeelweide.

Om kennis te maken of een helpende hand te bieden doet de Eemhoeve op 26 september mee aan de burendag en zullen er weer wat snoei-, maai- en opruimwerkzaamheden uitgevoerd gaan worden tussen 11.00 en 14.00 uur. Zodat het veld er top bijligt voor de zeskamp die voor oktober gepland staat. Voor materiaal, gereedschap en koffie/thee wordt gezorgd.

De Eemhoeve hoopt u en uw viervoeter te mogen begroeten op de hondenspeelweide, het hek is iedere dag open en voor de honden iedere dag vers drinkwater.

Artikel delen: