Verzin een naam voor Hospice Zwolle

Zwolle – Hospice Zwolle wordt echt een begrip. Steeds meer mensen weten dat dit het bijna-thuis-huis is dat op dit moment wordt gebouwd aan de Wipstrikkerallee. Bij de opening, gepland voor het eind van het jaar, krijgt ook het gebouw – het huis – een naam. Het bestuur nodigt de Zwolse bevolking uit daar over mee te denken.

 hospice.jpg

Iedereen die een passende naam bedenkt, wordt aangemoedigd om deze voor vrijdag 16 oktober in te zenden via mail@hospicezwolle.nl. Liefst met de motivatie achter de keuze voor die naam.

Een interne jury beoordeelt de ingezonden ideeën, waarna het bestuur van Hospice Zwolle de uiteindelijke naam kiest. Het bestuur behoudt zich daarbij het recht voor om niet te kiezen, indien zich onder de inzendingen geen geschikte naam bevindt.

De naam wordt verwerkt in of op een nader te bepalen kunstwerk bij de ingang van het huis en wordt bij de opening bekend gemaakt. Bij die gelegenheid wordt ook de bedenker in het zonnetje gezet.

Inspiratie nodig? Kijk op www.hospicezwolle.nl of fiets eens langs deWipstrikkerallee, waar het huis steeds meer gestalte begint te krijgen.

Artikel delen: