“Bij nacht en ontij”

Zwolle – Oktober is de Nationale "Maand van de Geschiedenis" In het kader hiervan en op veler verzoek herhaalt het Zwolse St. Michaëlsgilde op 14 oktober weer een avondlijke en avontuurlijke verrassingstocht door de donkere steegjes en straatjes van de Zwolse binnenstad.
Vertrouw u toe aan onze poortwachter, hij zal u meenemen op een beklemmende tocht door de krochten en stegen van onze oude binnenstad.

no_tocht_poster2.jpg 

U ziet de oude Zwolse binnenstad eens bij het flakkerende licht van de meegenomen lantaarns.
Maar pas op!! onderweg kunnen we maar zo een aantal onverwachte en misschien wel schrikaanjagende ontmoetingen hebben met enige sinistere Zwolse figuren uit een langvervlogen verleden. Huiver bij het verhaal over de verschrikkelijke St.Lucienacht en zie de schrik in de ogen van de wilde meid van de Kranenburg.

We zullen horen van gebeurtenissen die je in de geschiedenisboekjes niet tegenkomt, maar wat het daglicht niet altijd kan verdragen komt op deze krochtentocht uit de diepe schaduwen aan het licht.
Laat u door onze zeer ervaren gids en poortwachter meenemen op een spannende verhalende reis door de tijd, langs stokoude Zwolse monumenten en illustere Zwolse figuren.
Aan het eind van de tocht gaat u onder het genot van een “Blauw handje” even van de schrik bekomen in een eeuwenoude muurtoren.

De “Nacht en Ontijtocht” begint om 19.45 uur en wordt gehouden op aanvraag en op inschrijving.

Start: Grote Kerkplein, bij de fontein.
Verzamelen: 19.45 uur
Vertrek 20.00 uur

Prijs: 12.50 Euro, pp.

Info en boeking:
Email harry.vrielink@home.nl
Of tel: 038 4651565

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.